Deelnemen

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek, zodat u ons beter kan leren kennen!

Twijfelt u eraan of uw medewerkers, directie, aandeelhouders of bedrijfsprocessen wel gereed zijn om een stap naar nieuwe, toekomstige business te zetten, dan onderzoeken we graag met u of het zinvol is en en helpen we u graag uw organisatie hierop voor te bereiden.

Het mobiliseren van teams met een idee kan wat ons betreft om het even wanneer gebeuren. De mobilisatie voor het eerstvolgende boot camp start ten laatste 2 maanden voor de aanvang van dat boot camp. U beslist vrijblijvend of u met de gemobiliseerde teams met een idee doorgaat naar een boot camp of niet. We organiseren 2 à 3 Intrapreneurial Boot Camps per jaar. Met telkens maximaal 6 teams per boot camp.  Uw bedrijf kan deelnemen met één of meerdere teams.

Deelname aan een Intrapreneurial Boot Camp betekent dat u als bedrijfsleider ook over een budget beschikt om te investeren in de opstart van een nieuwe activiteit. Indien uw team de 25-koppige jury van investeerders weet te overtuigen om te investeren, dan kan u, als bedrijfsleider, uw intrapreneurs niet in de steek laten! U kan volledig met eigen bedrijfsmiddelen investeren.  Als u dat wenst, kan u natuurlijk ook gebruik maken van het aanbod van de investeerders om mee te investeren. Dat beslist u. Uw team zal u sowieso een schema van investeringsschijven voorleggen met duidelijke milestone, checkpoints en progressieve budgetten.

Het eerstvolgende Intrapreneurial Boot Camp is :

Boot Camp  Voorjaar 2018  
   Weekend 1  2 en 3 maart
   Weekend 2  23 en 24 maart
   Weekend 3 4 en 5 mei
   Dry-Run 25 mei
   Final Event 15 juni

 

Het mobiliseren in uw bedrijf van één of meerdere teams met een idee en hen voorbereiden neemt ongeveer 2 maanden in beslag en vangt best aan 

  • voor het bootcamp  in het voorjaar 2018 : ten allerlaatste half januari 2018, best vanaf december 2017

Meer weten? Marc Bogaert, 0475/98 99 01, Marc.Bogaert at TheSecondPhase.be

Advertenties