Deelnemen

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek, zodat u ons beter kan leren kennen!

Twijfelt u eraan of uw medewerkers, directie, aandeelhouders of bedrijfsprocessen wel gereed zijn om een stap naar nieuwe, toekomstige business te zetten, dan onderzoeken we graag met u of het zinvol is en en helpen we u graag uw organisatie hierop voor te bereiden.

Het mobiliseren van teams met een idee kan wat ons betreft om het even wanneer gebeuren. De mobilisatie voor het eerstvolgende boot camp start ten laatste 2 maanden voor de aanvang van dat boot camp. U beslist vrijblijvend of u met de gemobiliseerde teams met een idee doorgaat naar een boot camp of niet. We organiseren 2 à 3 Intrapreneurial Boot Camps per jaar. Met telkens maximaal 6 teams per boot camp.  Uw bedrijf kan deelnemen met één of meerdere teams.

Deelname aan een Intrapreneurial Boot Camp betekent dat u als bedrijfsleider ook over een budget beschikt om te investeren in de opstart van een nieuwe activiteit. Indien uw team de 25-koppige jury van investeerders weet te overtuigen om te investeren, dan kan u, als bedrijfsleider, uw intrapreneurs niet in de steek laten! U kan volledig met eigen bedrijfsmiddelen investeren.  Als u dat wenst, kan u natuurlijk ook gebruik maken van het aanbod van de investeerders om mee te investeren. Dat beslist u. Uw team zal u sowieso een schema van investeringsschijven voorleggen met duidelijke milestone, checkpoints en progressieve budgetten.

Het eerstvolgende Intrapreneurial Boot Camp is :

Boot Camp  Voorjaar 2017  Najaar 2017
   Weekend 1 17 en 18 februari  15 en 16 september
   Weekend 2 17 en 18 maart  6 en 7 oktober
   Weekend 3 21 en 22 april  10 en 11 november
   Dry-Run 19 mei  1 december
   Final Event 9 juni  22 december

 

Het mobiliseren in uw bedrijf van één of meerdere teams met een idee vangt aan 

  • voor het bootcamp in het voorjaar 2017 : ten aller laatste begin december 2016, best vanaf oktober/november 2016.
  • voor het bootcamp  in het najaar 2017 : ten aller laatste eind juli 2017, best vanaf half mei, begin juni 2017

Meer weten? Marc Bogaert, 0475/98 99 01, Marc.Bogaert at TheSecondPhase.be