Press

bpost CityLogistics and City Depot join forces – 07/05/2015

logo-citydepot

“bpost en CityDepot bundelen hun krachten om samen de leiding te nemen op de groeiende markt van de stadsdistributie. Koen Van Gerven kondigde dit aan tijdens een persconferentie in het sorteercentrum van Brussel waar de allereerste Mixed Sorting Machines in gebruik zijn gesteld, een logistieke wereldprimeur….”

“Samen richten ze het nieuwe “CityDepot NV” op. bpost wordt de belangrijkste aandeelhouder en zal zijn aandeel in de komende jaren verder optrekken. Marc Schepers, oprichter van CityDepot, zal de nieuwe entiteit leiden. Deze neemt de activiteiten en het 25-tal medewerkers van de huidige CityDepot en bpost City Logistics over.”

Meer info…

City Logistics van b-post winnaar 8e OTM Awards
winnaars_Awards2015

Op zaterdag 25 april, in een zaal met bijna 250 logistiekers werd City Logistics van bpost als winnaar aangekondigd van de 8e OTM Awards in de categorie Dienstverleners met hun project ‘De stadsdistributie van de toekomst’.

 

“Goe bezig, die mannen!”

Johnny Thijs, CEO bpost op Kanaal Z : bootcamps voor bpost

Op 14 september 2013 praat Johnny Thijs, CEO van bpost in een interview op kanaal Z over onze intrapreneurial bootcamps voor bpost.
“…Maar we organiseren op het moment ook bootcamps waar alle medewerkers van het bedrijf de kans krijgen om nieuwe producten voor te leggen aan een gespecialiseerde jury, die maakt een selectie. De goede projecten worden dan voorgesteld aan het directiecomité…”
In de kijker: The Second Phase
Op donderdag 22 maart 2012 verscheen er op de website van het Agentschap Ondernemen een artikel “In de kijker: The Second Phase“.
“The Second Phase, gesubsidieerd door het Agentschap Ondernemen, biedt u een integraal traject aan op maat van uw bedrijf, gebaseerd op de entrepreneurial boot camps waarmee bedrijven zoals Alcatel-Lucent en Picanol gepionierd hebben. Het traject is op maat van kmo’s gebracht en laat toe te participeren met één of meerdere teams, elk rond hun business idee….”
Trainingskamp voor creativiteit
Op maandag 25 juni 2012 verscheen er in De Standaard een artikel over ons Finaal Event in Congrescentrum De Pitte in Boom.
Advertentie